Seminar lunch
2 gangen: vg + hg of hg + dessert
3 gangen: vg + hg + dessert
Voorbeeld*
- carpaccio van rund – Parmezaanse kaas – rucola
- stoofvlees met krielaardappelen – crème van erwt en munt
- seizoensfruit
Business lunch
Menu 1: tapas + hg + dessert
Voorbeeld*
- tataki van rund – gepekelde kool – yuzu-gel – geroosterde sesam
- kabeljauw – mousseline met waterkers – seizoensgroentjes
- panna cotta – rode bosvruchten – krokant van framboos
Menu 2: tapas + vg + hg + dessert
Voorbeeld*
- gravad lax – zuurdesem – gel van rode biet
- vitello tonato – appelkapper – Parmezaanse kaas – rucola
- traag gegaarde dunne lende – port – bloemkoolcrème – pont neuf aardappelen
- carpaccio van ananas – munt – artisanaal ijs
Culinaire business lunch
Menu 1: amuse + vg + hg + dessert
Voorbeeld*
- bisque d’homard
- Thaise kreeftensalade – mango – avocadomousse – basilicum
- gelakte eendenborst – risotto – gedroogde Gandaham – postelein
- sabayon met Strongbow - ijs
Menu 2: amuse + vg + tg + hg + dessert
Voorbeeld*
- warme oester – Zwarte Woudbrood – pecorino
- pompoenvelouté op Thaise wijze
- lamskroontje – oesterzwammen – gratin
- gestoofd peertje met champagnesabayon – kaneel
- zoete versnapering bij de koffie
Alle gerechten zijn ook vegetarisch te verkrijgen op aanvraag. Ook houden wij graag rekening met intoleranties. *De menuvoorstellen worden aangepast aan het seizoen. Alles is vooraf bespreekbaar in functie van uw wensen.